Juni 2016.

Even een kleine update vanop het terras :). Eindelijk nog eens zon na al die regen. Gelukkig hebben onze pompen in de inrit alles gegeven en hebben we niets last gehad van de regen. Tijdens de ergste buien viel er 7500 liter regen in 1 uur op onze inrit!

Het is weeral even geleden dat we nog iets gepost hebben dus bij deze…

We zijn zeer tevreden over de polybeton. Hij is mooi licht geworden van kleur. In april zijn we begonnen met de eerste fase van de tuin. Het gras is ondertussen 3 weken gezaaid en we hebben onze haag gezet, rechts en achteraan. Enkel onze achtertuin is proper maar nog niet af. Onze voortuin wordt in het najaar helemaal afgewerkt en dan komt er links ook een haag te staan :).

Ondertussen zijn we binnen druk aan het werken. De parket, trap, binnendeuren en veel prullen zijn ondertussen afgewerkt. De keuken is, na veel twijfelen en tekenwerk, eindelijk in productie gegaan!

Juli 2016: Eindelijk zomer!

Advertenties
3 reacties
 1. Kristof zei:

  Hallo!

  Eerst en vooral wil ik toch wel zeggen dat jullie een prachtig huis hebben. Een inspiratie voor vele mensen denk ik.
  Wij hebben ook net gebouwd en kunnen gaan beginnen rondom het huis.
  Daarom 2 vraagjes:
  – De verharding van jullie oprit, welke is deze juist?
  – De draadafsluiting, waar hebben jullie deze gehaald, want ziet er precies wel iets steviger uit (vnl de betonplaat en de houders waar de palen inzitten) dan de andere die ik tot nu toe ben tegengekomen… Bij vele zijn deze houders uit kunststof.

  Groetjes,

  Kristof

  • Dag Kristof

   Bedankt voor je reactie!

   De inrit is gemaakt met gekloven Belgische blauwe steen (Brickeno Carrieres du Hainaut), het gedeelte naar beneden is gepolierde beton in antraciet kleur.
   De draadafsluiting hebben we aangekocht via Thaens beton en zelf geplaatst. (Redelijk zwaar werk☺ maar inderdaad wel degelijk.) We hebben ook overal hoekpalen gebruikt, deze zijn dikker en dikker van wanddikte + de palen zitten nu vol met zand tot bovenaan.
   Op plaatsen waar dat er een niveauverschil is met de buren hebben we verstevigde platen gestoken zodat deze niet zo snel zouden breken, eens dat dit aangevuld is met grond zie je het verschil niet meer.

   Mvg

 2. Katrien zei:

  Met het zoeken naar een grijze gevelsteen in combinatie met zwarte ramen, kwam ik op julie site terecht. Wat een mooie woning! Precies onze stijl!
  Mag ik eens vragen welke gevelsteen dit is ? Gaan jullie hem voegen ook ? Zoja, welke kleur?
  en zijn de ramen zwart of andere RAL kleur ?
  alvast bedankt en nog veel succes!
  groeten
  Katrien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: